Tiedote: Säätiön toimitusjohtaja vaihtuu

27.3.2024

Säätiön toimitusjohtaja vaihtuu

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Oili Teppana jää ansaitulle eläkkeelle pitkäaikaisen palveluksensa jälkeen. Säätiön hallitus kiittää lämpimästi Oilia hänen omistautumisestaan työlleen ja merkittävästä panoksestaan säätiön tarkoituksen laadukkaaseen toteutukseen. 

Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu VT, EMBA Hanna Ekdahl, joka on toiminut aiemmin erilaisissa liike-elämän johtotehtävissä. Hänen taustansa ja osaamisensa ovat arvokkaita säätiön toiminnan kehittämisessä. Hanna kokee tärkeäksi säätiön tarkoituksen liike-elämän ja koulutuksen välisen yhteistyön kehittäjänä ja iloitsee päästessään tekemään aidosti merkityksellistä työtä. 

Toivotamme Oilille onnellisia eläkepäiviä ja Hannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. 

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sr

Hallitus

Lisätietoja antavat: 

Hallituksen puheenjohtaja Jarmo Oksaharju, puh. 040 836 4229

Toimitusjohtaja Hanna Ekdahl, hanna.ekdahl@slk-saatio.fi, puh. 050 309 5572