Ajankohtaista

 • Apurahoja haettiin ennätysmäärä

  Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sr (SLK Säätiö) myöntää apurahoja liikesivistyksen edistämiseen sekä liike-elämän ja koulutuksen väliseen yhteistyöhön. SLK Säätiöllä oli toukokuussa avoin apurahahaku, jossa haettiin apurahoja yhteensä yli 820.000 euroa. 

  Toukokuun 2024 haun erityiset painopistealueet olivat: 

  1) Tulevaisuuden osaamistarpeisiin vastaaminen kaupan ja
  palvelujen alalla;
  2) Uusien teknologioiden ja/tai tekoälyn hyödyntäminen
  liiketoiminnassa; sekä
  3) Monimuotoisuuden johtaminen liike-elämässä.

  Olemme aloittaneet apurahahakemusten käsittelyn ja tarkoituksena on, että SLK Säätiön hallitus tekisi lopulliset päätökset myönnettävistä apurahoista syyskuun aikana. Alustavasti tähän apurahahakukierrokseen on varattuna jaettavia apurahoja noin 120.000 euroa.  Tässä vaiheessa kiitämme hakijoita huolella valmistelluista hakemuksista ja toivotamme hyvää kesää!


 • Säätiön apurahat HAETTAVISSA 2.5.-31.5.2024

  02.05.2024

  Säätiön tarkoituksena on edistää liikesivistystä sekä liike-elämän ja alan koulutuksen välistä yhteistyötä. Säätiö myöntää apurahoja tätä tarkoitusta varten. Apurahahaun erityiset painopistealueet ovat vuonna 2024:

  1) Tulevaisuuden osaamistarpeisiin vastaaminen kaupan ja
  palvelujen alalla
  2) Uusien teknologioiden ja/tai tekoälyn hyödyntäminen
  liiketoiminnassa
  3) Monimuotoisuuden johtaminen liike-elämässä

  Apurahoja voivat hakea yksittäinen henkilö, työryhmä tai y-tunnuksen omaava yliopisto, korkeakoulu, ammattikorkeakoulu, oppilaitos, opiskelijakunta tai niiden kanssa yhteistyötä tekevät yhteisöt.


  Hakuohjeet ja apurahalomakkeen löydät kohdasta:
  www.slk-saatio.fi/apurahat


 • Tiedote: Säätiön toimitusjohtaja vaihtuu

  27.3.2024

  Säätiön toimitusjohtaja vaihtuu

  Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Oili Teppana jää ansaitulle eläkkeelle pitkäaikaisen palveluksensa jälkeen. Säätiön hallitus kiittää lämpimästi Oilia hänen omistautumisestaan työlleen ja merkittävästä panoksestaan säätiön tarkoituksen laadukkaaseen toteutukseen. 

  Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu VT, EMBA Hanna Ekdahl, joka on toiminut aiemmin erilaisissa liike-elämän johtotehtävissä. Hänen taustansa ja osaamisensa ovat arvokkaita säätiön toiminnan kehittämisessä. Hanna kokee tärkeäksi säätiön tarkoituksen liike-elämän ja koulutuksen välisen yhteistyön kehittäjänä ja iloitsee päästessään tekemään aidosti merkityksellistä työtä. 

  Toivotamme Oilille onnellisia eläkepäiviä ja Hannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. 

  Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sr

  Hallitus

  Lisätietoja antavat: 

  Hallituksen puheenjohtaja Jarmo Oksaharju, puh. 040 836 4229

  Toimitusjohtaja Hanna Ekdahl, hanna.ekdahl@slk-saatio.fi, puh. 050 309 5572